Loading...




Din Arad pan’ la Barlad, din Galati la Cluj Napoca si... peste Prut

08-04-2015
S-a dus vestea despre a doua editie a Winter Series Little Stars

Winter Series Little Stars, din 4-5 aprilie 2015, care a avut loc in Bucuresti, a fost intr-adevar un eveniment de mare anvergura! La acesta au luat parte copii din peste 25 de orase din toate colturile tarii si chiar de peste hotare, din Chisinau, insotiti de antrenori, parinti, rude si prieteni. Campionii din Alexandria, Arad, Barlad, Bistrita, Brasov, Buzau, Campulung, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Mioveni, Mogosoaia, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Otopeni, Pantelimon, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Sighisoara, Smeura, Targu Jiu, Targu Mures, Tecuci si Bucuresti au venit la acest turneu pentru a se confrunta cu cei mai tari adversari din Tenis10, dar si pentru a se bucura de o atmosfera speciala alaturi de alti pasionati de tenis. Totusi, gandul la trofee nu a ramas in plan secund si unele infrangeri nu au scapat fara sa fie udata macar de cateva lacrimi.

Nectarie Hanc, in varsta de 9 ani, a venit tocmai din Arad pentru a participa la acest eveniment. Cu doua titluri de campion in palmares, in sezonul Winter Series, a venit la Bucuresti pentru a castiga mai multa experienta. “M-am simtit foarte bine la acest turneu, chiar daca am pierdut in saisprezecimi. Am vrut in primul rand sa joc meciuri cu adversari cat mai puternici, dar mi-as fi dorit sa castig mai multe meciuri. Oricum, ma bucur ca am facut acest drum si am participat la competitie”, ne-a declarat Nectarie la finalul turneului de la baza Voinicelu.

De la o distanta ceva mai mica de Bucuresti a venit Maria Teodora Nagy, de 7 ani, sportiva legitimata la clubul Ceramus, din Campulung, care este antrenata de Ciprian Dragoi. In Campulung miscarea de tenis este una foarte dinamica, acest lucru evidentiindu-se si prin numarul mare de sportivi legitimati la cluburile locale. “Am castigat pana acum 3 turnee Tenis10”, ne-a marturisit Teodora. “Asa ca nu am avut emotii privind calificarea la acest concurs. M-am simtit foarte bine la turneu, desi mi-as fi dorit sa devin campioana. Am fost obisnuita sa lupt mereu pentru locul 1!”, a mai explicat fetita din Campulung.

Exemple precum Teodora Nagy si Nectarie Hanc au fost nenumarate la Winter Series Little Stars 2015. Visurile lor vor prinde contur din nou pe 16 mai, cand este programat primul turneu Platinum Tenis10 din 2015 – Cupa Tenski, de la Brasov.

Spectacolul, magia, emotiile si bucuriile celor mici pot fi vazute in galeria foto a intregului eveniment printr-un click aici.

Echipa Tenis10 le multumeste tuturor jucatorilor si ii incurajeaza sa isi demonstreze pasiunea pentru tenis pe tot parcursul anului! Calendarul 2015 este bogat si plin de suprize!