Loading...




A fost Platinum Brasov

26-09-2014
Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy – Platinum Brasov, gazduita de clubul TENSKI Sports in 20 septembrie, a fost un adevarat regal de tenis, chiar daca protagonistii au fost copii. S-a vazut ambitia, determinarea, dar si talentul celor care au jucat pentru o medalie la unul din cele mai tari turnee Tenis10 ale anului 2014.

La Rosu, titlul de campion a fost la indemana Andradei Ekaterina Komarov, care a avut si minge de meci in finala, insa pana la urma a cedat, cu 9-10, in fata Dorkai Petroczki. La Portocaliu, ultimul act s-a disputat intre Rares Rugina si Nicolae Tuturuga, primul impunandu-se cu 10-6.

Semifinala de la Verde, dintre David Carteputreda si Marc Vancea, a fost aprig disputata, cei doi avand, rand pe rand, minge de meci. S-a terminat insa 13-11 pentru David. La fel, finala mica de la Verde, a avut multe rasturnari de scor, insa pana la urma Alex Ropota a dispus, cu 12-10, de Marc Vancea. Finala i-a adus fata in fata pe Matei Taus si David Carteputreda, Matei impunandu-se cu 10-5 si devenind astfel campion de Platinum.

La festivitatea de premiere a avut loc si tombola avand ca premiu o minge cu semnatura Simonei Halep. Tragerea la sorti a fost facuta de Cristian Tuturuga, care l-a extras din bol chiar pe fratele sau, Nicolae.

Pentru imagini de la competitie click aici!

Urmatorul Platinum Tenis10 este programat la Buzau, in 4-5 octombrie, cand va avea loc o noua extragere a unui castigator al mingii cu autograful Simonei Halep, dedicata celor care asista la festivitatea de premiere.