Loading...




Un nou turneu incheiat cu succes in Regie

22-07-2014
Campioni: Dan Topa la verde si Sebastian Bak la porto

Duminica, 20 iulie a avut loc un nou turneu Tenis 10 la Regie Tenis Club. De aceasta data s-au organizat doar nivelurile portocaliu si verde. Pe cele 3 terenuri ale clubului organizator au putut fi urmarite de catre parinti, bunici, antrenori si alti sustinatori, numeroase meciuri frumoase si pline de suspans.

Dupa ce cu o saptamana in urma Sebastian Bak nu a reusit sa castige finala in fata colegei sale, de aceasta data el s-a concentrat mai bine si s-a impus la nivelul portocaliu. Adversarul lui din finala, Victor Dumitru s-a aflat pentru prima data in ultimul act al competitiei. Dupa o semifinala foarte disputata impotriva lui Nicole Zanfir (cea care l-a invins acum o saptamana pe Sebastian in finala de la TC 2000), incheiata cu scorul de 13-11 pentru Victor, acesta nu a mai reusit sa se concentreze in finala fiind invins categoric de Sebastian cu 10 la 1.

La nivelul verde, Dan Topa a reusit sa-si adjudece primul titlu Tenis10 din 2014. Finalistul, coleg cu Victor la clubul de tenis din Mioveni, a reusit a 2-a finala la nivelul verde, dar inca niciuna castigata. Dan s-a impus cu scorul de 10-5 si si-a trecut numele pe lista celor ce urmeaza a fi invitati in decembrie la Turneul Campionilor.

Uram mult succes tuturor copiilor si le reamintim ca in acest weekend se vor organiza 2 turnee Gold, la Buzau si in Bucuresti la Tracia Tenis Club, pe langa turneele Silver din Arad, Brasov, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea.