Loading...
Inscrieri deschise la WSLS, editia a 7-a

12-03-2021
Eveniment programat in 3-4 aprilie, la Elite Tenis Club
 
Am intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirea Winter Series Little Stars, editia 2020-2021. Astfel, mai sunt doar cateva turnee pana la finalul sezonului de iarna Tenis10, iar cel mai asteptat eveniment al perioadei, WSLS - Turneul Campionilor de Iarna Tenis10 MPG, va incununa competitiile ultimului sezon indoor. Astfel, a 7-a editie a WSLS va avea loc in 3-4 aprilie in orasul Pantelimon, gazda fiind Elite Tenis Club.
 
Inscrierile sunt deschise deja, se fac pe baza de invitatie, iar confirmarea acestora va trebui facuta pana pe 26 martie, pe adresa de e-mail tenis10@mpg.com.ro. Au fost invitati toti campionii a cel putin unui turneu individual in sezonul de iarna (1 noiembrie 2020– 28 martie 2021). Este important de stiut ca jucatorii invitati vor participa la nivelul la care activeaza in momentul selectiei. Participantii trebuie sa respecte criteriul de varsta corespunzator categoriei la care ar trebui sa joace (Rosu: cel mult 8 ani, Portocaliu: cel mult 9 ani, Verde: cel mult 10 ani, Galben: cel mult 12 ani impliniti in anul curent).
Castigatorii turneelor din weekend-ul 27-28 martie ne vor putea solicita inscrierea (tot pe e-mail) cel tarziu luni – 29 martie.
 
Pentru o accesibilitate mai buna, se va stabili un program standard pe doua zile de joc, sambata (Rosu, Portocaliu, Galben) si duminica (Verde). Totusi, in functie de numarul de inscrieri, sunt posibile modificari in impartirea probelor pe zile, programul final urmand a fi anunțat cel tarziu vineri, 26 martie.
 
Toate informatiile au fost transmise pe mail, in factsheetul evenimentului, catre parintii micilor campioni. 
 
In cazul in care aveti acasa un campion insa nu ati primit invitatia pe e-mail, ne puteti contacta pe aceeasi adresa de e-mail, precizand numele copilului, turneul, proba, data concursului si numele clubului organizator, iar noi vom solicita confirmarea din partea cluburilor.
 
 
Va asteptam la cel mai titrat turneu al primaverii!