Loading...




Ne odihnim de Paste si revenim in forta la turnee

17-04-2014
9 competitii in weekend-ul 26-27 aprilie

Dupa o iarna grea, care inca se mai resimte in zonele muntoase, toata lumea a intrat in vacanta de Paste. Imediat dupa pauza, princhindeii din Tenis10 vor simti placerea de a juca tenis in aer liber,  micutii tenismeni urmand sa aiba parte de o saptamana foarte activa, cu nu mai putin de noua turnee organizate in cele mai importante orase. Ne asteapta un sezon lung, cu multe competitii si surprize pentru cei mici, cu aceleasi emotii ca si in anii precedenti, cu impliniri si satisfactii din ce in ce mai mari.

Bucuresti si Timisoara vor fi gazdele celor doua turnee Gold din weekend-ul 26-27 aprilie, toti participantii urmand sa fie intampinati cu vouchere Dentest. In aceeasi saptamana, alte sapte Silvere se vor organiza in Arad, Bucuresti, Cluj, Craiova, Galati, Iasi si Ploiesti, aproape intreaga comunitate avand sansa de a incepe sezonul de vara asa cum se cuvine.

Copiii sunt asteptati sa-si ridice pasapoartele pe 2014 si sunt invitati sa participe la cat mai multe competitii Tenis10. Pentru fiecare jucator care atinge pragul de 20 de participari, Plafar va pune la dispozitie cate un vaoucher in valoare de 300 de lei.

Inscrierile la turneele din 26-27 aprilie sunt deschise pana miercuri, 23 aprilie, la ora 20:00. Grabeste-te sa prinzi un loc la turneu!