Loading...




Team Challenge by Pescariu Sports & Spa

19-02-2018
Inscrieri disponibile pe e-mail, incepand de luni, 19 februarie
 
Tenis10 revine intr-unul dintre cele mai prestigioase cluburi de tenis din Capitala cu formatul special al jocului in echipa. Astfel, in weekendul 3-4 martie, Pescariu Sports & Spa gazduieste editia de primavara 2018 a Team Challenge Tenis10, singurul turneu pe echipe dedicat micilor jucatori din circuit.
Ajuns deja la a 5-a editie, evenimentul este deopotriva preferat de cei mici si de parinti, spiritul de echipa aducand o experienta inedita pe terenul de tenis: se formeaza lotul condus de un manager, se fac strategii si calcule, dar mai ales se incurajeaza de pe margine, iar bucuria este impartita de toata lumea. 
 
Intrucat este vorba de un format special, inscrierile sunt disponibile EXCLUSIV pe e-mail, toate detaliile fiind prezentate pe pagina de turneu. Perioada de inscrieri se deschide luni, 19 februarie, toti managerii de echipa avand ca data-limita ziua de miercuri – 28 februarie pentru inregistrare. Acceptarea se va face conform principiului „primul venit – primul servit”, in limita locurilor disponibile. 
 
La turneu vor fi acceptate primele 6 echipe la fiecare nivel, in ordinea inscrierii lor. In cazul unui numar mai mare de inscrieri se va deschide o lista de asteptare si, in functie de disponibilitatea clubului, numarul echipelor acceptate ar putea fi marit.
Copiii ce doresc sa participe insa nu isi gasesc o echipa, ne pot trimite un e-mail in acest sens, iar noi vom incerca formarea de echipe din astfel de cazuri.
 
Se va juca in sistem sah, fiecare cu fiecare, o intalnire intre echipe constand din 3 meciuri (de principiu, tiebreak pana la 7 sau 10 puncte). O intalnire va fi castigata de echipa ce reuseste sa obtina minimum doua victorii.
 
Bineinteles, nu lipsesc medaliile si diplomele pentru castigatori, dar nici surprizele din partea clubului organizator.
 
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de eveniment.