Loading...




Aur pentru Falticeni, Craiova, Buzau si Bucuresti

11-12-2017
La Turneul Campionilor Tenis10, editia 2017, desfasurat in 9-10 decembrie
 
Multa energie si veselie, meciuri spectaculoase urmate de aplauze intense si lungi, invitati speciali si nenumarate surprize! Pe scurt, o super editie a evenimentului Turneul Campionilor, coordonat de Tenis10 si sustinut de sponsorii oficiali Duracell si OLAF.
 
Timp de doua zile, pe 9 si 10 decembrie, 80 de copii, din tara dar si de peste granite au luat parte la editia a 8-a a Turneului Campionilor, care s-a desfasurat la Clubul Sportiv Dinamo. Pe langa antrenori, evenimentul a adunat zeci de fani pe marginea terenurilor, parinti, frati, surori, bunici si prieteni. Toti au fost rasplatiti de micii tenismeni cu meciuri de calitate, in care fazele spectaculoase si loviturile frumoase nu au lipsit, campionii aratand de ce isi merita titlurile adunate peste an.
 
Sambata, 9 decembrie, copiii de la nivelul Rosu si Portocaliu au fost premiati chiar de catre Mos Craciun, invitat special din partea MPG. Iata si numele micilor campioni: la nivelul Rosu acestia sunt David Arcip (Falticeni) - locul 1, Natalia Enache (Craiova) - locul 2 si Andrei Iordache (Craiova) - locul 3, iar la nivelul Portocaliu sunt Eva Maria Prasacu (Craiova) - locul 1, Mihnea Radu (Constanta) - locul 2 si Olivia Nagy (Targu Mures) - locul 3.
 
Duminica, 10 decembrie, meciurile au inceput in forta la voinicii de la nivelul Verde, multi dintre ei avand experienta de ani de zile in circuitul Tenis10.
 
Ziua a fost una plinade energie si dorinta de afirmare si de castig, cei mai buni jucatori din tara avand ocazia sa joace din nou si cu adversari din Republica Moldova. Dupa multe ore petrecute pe zgura a avut loc si festivitatea de premiere, iar aurul de la Verde a fost cucerit de reprezentanti din Bucuresti si Buzau. Astfel, la nivelul Verde – fete, podiumul a fost ocupat de Ana Bacargiu (Bucuresti) - locul 1, Briana Vilceanu (Craiova) - locul 2 si Iana Semichina (Chisinau) - locul 3. La nivelul Verde – baieti campion a devenit Anton Constantin, finalist a incheiat Robert Buta (Brasov), iar pe 3 a terminat David Sarbu (Bucuresti).
 
Participantii la Turneul Campionilor 2016 s-au bucurat atat detraditionala diploma de participare cat si de simpaticul OLAF, oferit de Duracell prin intermediul INTERBRANDS M&D, dar si alte cadouri din partea sponsorilor si partenerilor Tenis10. Castigatorii mult asteptatului turneu s-au bucurat insa foarte mult si de cupele mult ravnite, alaturi de care s-au fotografiat indelung.
 
Ii felicitam cu mare bucurie pe toti copiii pentru joc, rezultate si fair play, iar tuturor sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor le multumim pentru ca au fost alaturi de noi si am realizat un eveniment de succes!