Loading...




Multa pasiune in meciurile din cadrul Cupei TC AS Pitesti sustinuta de Itsy Bitsy

17-10-2016
Campioni noi, campioni reconfirmati pe finalul celui de-al 7-lea sezon de vara Tenis10


Duminica, 9 octombrie, Tenis Club AS Pitesti a fost gazda ultimului turneu Platinum din cel de-al 7-lea sezon de vara Tenis10. O noua fila de poveste s-a scris cu aceasta ocazie in care o intreaga ceata de pitici din multe zone ale tarii s-a adunat pentru a-si etala talentul pe terenurile de tenis. Micii tenismeni au vrut sa arate tot ce au invatat dupa o vara intreaga de antrenamente.
 
Astfel, la verde baieti, s-au urcat pentru prima data pe treptele podiumului in 2016 Alberto Nuta care a cucerit medalia de aur si Darius Gutu pentru medalia de argint. Ei au fost urmati de Alexandru Olaru care a primit medalia de bronz.
La nivelul verde feminin primele trei locuri au fost ocupate in ordine de Maria Antonio Dinica, Stefania Simion Bicut si Alesia Cristina Voicu, toate calificandu-se din grupa A unde ordinea a fost aceeasi ca si pe podium.

La portocaliu competitia a fost dominata de sportivii din afara Pitestiului. Dupa ce a castigat Platinumul bucurestean, Antonio Anghel a capatat incredere si l-a castigat si pe cel argesean. In finala a intalnit-o pe Briana Vilceanu din Craiova pe care a invins-o la limita cu 10-8. Treapta a 3-a a podiumului a fost ocupata de Alexandra Bojin din Drobeta Turnu Severin care a invins-o in finala mica pe colega de antrenament a lui Antonio, Alexandra Balalau.

Nivelul rosu a pus fata in fata in fiecare semifinala o fetita din Craiova si un baietel din Pitesti, oltencele fiind mai determinate si castigand medaliile de aur prin Eva Prasacu si de argint prin Raisa Bobircea. Finala "locala" pentru locul trei a fost castigata de Matei Perniu aflat chiar la a treia participare.

Felicitari tuturor copiilor participanti la acest traditional turneu si multe meciuri frumoase in continuare!