Loading...




Start cu zambetul pe buze

17-09-2016
La Mastersul Super10 organizat de Grand Slam Tenis Club din Bistrita

Vineri de la ora 17:00 a inceput unul din cele mai mari turnee din circuitul de tenis dedicat copiilor, Mastersul Super10 organizat de Grand Slam Tenis Club din Bistrita. Aproape 50 de copii vor evolua in probele de nivel verde, portocaliu si rosu, dar si in cadrul grupelor de varsta de 11-12 ani si 13-14 ani.

Parintii si antrenorii ii sustin din tribuna pe micii pasionati de tenis care au facut un pas inainte la nivelul verde si joaca in faza grupelor cate un set, iar din semifinale doua din trei seturi scurte. Sambata dupa amiaza se va organiza proba de dublu unde micii tenismeni vor avea o noua experienta in cariera lor.

Primii pasi spre semifinale probei de simplu de nivel verde au fost facuti si copii abia asteapta sa se distreze in proba de dublu..
In jurul orei 12:30 vor incepe sa-si arate pasiunea pentru tenis si juniorii cu varste intre 11 si 14 ani.

Toata lumea va fi invitata incepand cu ora 20:00 la Player's Party unde va avea loc o balaceala la Centrul SPA Schreiner.

Aici gasiti galeria foto a zilei de vineri.

Reamintim faptul ca cei care vor castiga vor beneficia de recomandarea Tenis10 pentru a fi acceptati sa participe la turneul final Champions Bowl care se va desfasura in Murcia, Spania in cadrul clubului La Manga. Mai multe detalii gasiti aici.