Loading...




Micii pasionati de tenis isi vor etala talentul la Platinum Bucuresti - Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

14-09-2016
Pustii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani sunt invitati la turneul organizat la clubul Nitech din Bucuresti

Platinum Bucuresti - Cupa Bucovina,sustinut de Itsy Bitsy,unul dintre evenimentele din calendarul Tenis10 mult asteptate de micii sportivi, pasionati de sportul alb, va avea loc in weekend-ul 24-25 septembrie 2016, pe terenurile Asociatiei Club Sportiv Nitech din Capitala.
 
Timp de doua zile se vor desfasura zeci de meciuri pentru toate nivelurile de joc Rosu, Portocaliu si Verde, participantii avand ocazia sa isi demonstreze talentul si pasiunea pentru acest sport. Peste 75 de copii sunt asteptati sa dea curs acestei invitatii si sa se bucure de un weekend plin de miscare.
 
Inscrierile in turneul Platinum Bucuresti - Cupa Bucovina,sustinut de Itsy Bitsy,sunt deschise online pe www.tenis10.ro. Termenul limita de inscriere este miercuri, 21 septembrie, ora 20:00.
 
Echipa Tenis10 a pregatit o atmosfera speciala, cu sprijinul Miss Sassy care va oferi multe surprize copiilor pe durata turneului, iar Bucovina ii va rasplati pe toti picii cu diferite cadouri.
 
Evenimentul Platinum Bucuresti face parte din Circuitul Tenis10, cel mai mare circuit din tara dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani, si este sustinut de Bucovina si Whirlpool, in calitate de sponsori oficiali,precum si sponsorii Wilson, Head si iNES Group, dar si Tennis Warehouse Europe, in calitate de partener shop.
Itsy Bitsy FM, radioul oficial al Circuitului Tenis10, este mereu alaturi de cei mici si ii incurajeaza sa faca miscare si sa se bucure de sport. Turneul este sustinut de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Libertatea, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Sportpici.ro, Romania Pozitiva, Ireporter.ro si Edu-News.ro.
 
Va tinem la curent cu turneele si noutatile si pe pagina Facebook Tenis10.
 
Va asteptam in teren sa ne bucuram impreuna de un weekend cu mult tenis, voie buna si distractie!