Loading...




Siguranta in sport

17-08-2016
Sfaturi utile de la Bebe Bucovina pentru a practica sportul preferat in siguranta
 
Ne bucuram de miscare, de joc, de multa energie in teren, de noi prieteni si de foarte multe satisfactii si beneficii atunci cand alegem sa practicam un sport precum tenisul. Chiar daca este o activitate care ne cere sa alocam ceva timp si efort, acestea sunt pe deplin rasplatite. 
 
Pasiunea si placerea de a evolua in teren alaturi de ceilalti competitori in Circuitul Tenis10 si satisfactia de a urca pe podium sunt cele care vor stimula jucatorul din tine cu fiecare turneu la care vei lua parte. Si, pentru ca vrem ca tu sa fii in cea mai buna forma la toate meciurile, iti oferim 5 sfaturi sustinute de Bebe Bucovina care te vor ajuta sa ai o activitate sportiva frumoasa si sa previi si sa reduci riscul unei accidentari.
 
In calitate de membru al Tenis10, trebuie sa tii cont de urmatoarele:
 
1. Nu uita de incalzirea dinaintea oricarui joc! Asa cum esti obisnuit de la ora de sport, inainte de fiecare meci sau competitie este necesar sa efectuezi exercitiile de intindere, exercitii usoare pentru detensionarea muschilor, care pregatesc corpul pentru o activitate mai intensa. Acestea reduc riscurile unor accidentari ulterioare si iti garanteaza o performanta mai buna pe teren. 
 
2. Opteaza pentru un echipament complet si potrivit ca masura! Indiferent de tipul sportului practicat, se recomanda folosirea unui echipament potrivit pentru cerintele si rigorile sportului respectiv. Echipamentul potrivit asigura o performanta mai buna si protejeaza sportivul. Asigura-te ca porti echipamentul complet – imbracaminte, incaltaminte si alte accesorii, in functie de activitatea sportiva practicata - care iti ofera confort dar si siguranta pentru a te bucura de sportul preferat.
 
3. Ai grija sa fii informat si sa cunosti toate regulile jocului! Pentru a putea practica un sport si mai ales pentru a intra intr-o competitie trebuie sa stii toate regulile acesteia, puse la dispozitie de organizator. Respectarea regulilor te va ajuta sa ai un joc ordonat, cu mai putine accidente pe teren, si sa ai o atitudine corecta fata de ceilalti concurenti. Nu uita ca pe langa pasiune si un joc frumos foarte important este fairplayul!
 
4. Pauza este o necesitate in fiecare activitate. Atat la antrenamente, cat si in timpul unui meci, suprasolicitarea nu te va ajuta. Anunta-ţi antrenorul sau un adult daca te-ai lovit sau iti este rau in timpul antrenamentului / in timpul jocului sau daca ai nevoie de timp sa iti te odihnesti cateva momente. O pauza de 10-15 minute iti poate reincarca bateriile si te poate ajuta sa obtii rezultate mai bune fara sa iti risti sanatatea.
 
5. Nu uita de hidratare! Invata sa recunosti semnele si simptomele deshidratarii organismului tau. Pentru a obtine cele mai bune rezultate pe terenul de joc se recomanda hidratarea cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea unei activitati fizice si la intervale de cate 15-20 de minute pe tot parcursul antrenamentului. Stabileste pauze de baut apa pe durata incalzirii si jocului. Apa minerala plata Bebe Bucovina iti asigura hidratarea corecta datorita mineralizarii echilibrate si isi pastreaza proprietatile timp indelungat datorita ambalajului bag-in-box  cu dozator ultra igienic, care nu permite patrunderea aerului in interior in momentul utilizarii.
 
Bucovina sustine miscarea si stilul sanatos de viata si este mereu alauri de tine!