Loading...




Doua jumatati diferite

24-07-2016
Pentru o zi perfecta de tenis Sambata la Albena ne-am distrat de doua ori, programul zilei fiind impartit in doua jumatati de tenis.

Dimineata s-au jucat meciurile din grupele de pe tablourile principale de simplu. Toti participantii au intrat in turneu si au tras tare pentru calificarea mai departe. Meciurile cele mai interesante au fost cele internationale, fiind analizate diferentele si asemanarile la nord si sud de Dunare. Concursul de simplu continua duminica dimineata cu tabloul eliminatoriu la baieti si ultimele meciuri din grupa fetelor.
 
Pauza de masa a fost folosita de toata lumea pentru plaja si o baie in mare, iar dupa ora 17:00 s-a dat startul turneului de dublu pentru Verde. Chiar daca nu prea mai jucasera in 4 pe teren pana acum, cei mici si-au gasit partenerii potriviti si si-au ales tacticile de echipa, dand drumul la distractie. Parintii s-au lasat prinsi pe margine in ceea ce a devenit rapid un turneu pe echipe, sustinand galagios deopotriva Bulgaria si Romania.

La final, dupa ce Alexander Lockey si German Karamov. au intors meciul impotriva fetelor Emma Fantousis si Maria Rogacheva castigand ultimul act in 3 seturi, podiumul a devenit neincapator pentru cei ce au dorit o fotografie amintire poate de la primul lor turneu de dublu international.
 
Duminica, pe langa ultimele meciuri de simplu la Super10 Cup, este programat si nivelul Portocaliu, startul urmand sa se dea la ora 9:00 In semifinalele baietilor de la verde se vor intalni Alexander Lockey si German Karamov pe de o parte si Marius Marin si Leopold Kostilev pe de alta parte.

Le dorim tuturor meciuri frumoase si mult succes!