Loading...




Super weekend la Iasi

12-07-2016
S-a jucat si simplu si dublu si consolari... rosu, portocaliu, verde, un curcubeu de probe

A fost un super weekend la Iasi unde Tenis Club Leo a organizat al doilea turneu Super10 al anului. Sambata, copiii de nivel verde au incheiat meciurile din grupe si dupa masa au disputat proba de dublu dupa care s-au distrat si au sarbatorit la player's party. Campionii de dublu au fost Radu Ursu / Antonia Burcuta care au invins in finala pe Antonie Udisteanu / Rares Trandafir.
 
Duminica au intrat la joc si piticii de la rosu si portocaliu unde fetele au reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. La rosu, Eva PRasacu a trecut de Darius Avramia cu 10-2, iar la portocaliu, Iana Semechina din Chisinau l-a invins pe concitadinul ei, Daniile Voit cu 10-7.
 
In semifinalele de la nivelul verde, David Onisei a trecut 54 40 de Alexia Tatu, iar Radu Ursu l-a invins in mod similar pe Radu Filipache, 54 41, astfel ca medalia de bronz s-a disputat intre buzoieni, Alexia Tatu reusind sa castige cu 41 41. Finala mare se va disputa in cursul saptamanii.
In proba de consolari, tot o fata a reusit sa-si adjudece locul 1, si anume Ioana Tudorache.
 
Pentru galeria foto a weekend-ului, click aici.
 
Nu uitati! In 22-24 iulie jucam Super10 in Albena si intre 16-18 septembrie Masters-ul Super10 la Bsitrita, castigatorii de la Bistrita avand sansa sa joace la Champions Bowl in luna octombrie in Turcia! Mai multe informatii despre turneul din Turcia gasiti aici.