Loading...




Peste 200 de turnee in tara si peste hotare in sezonul 7 al Tenis10

29-01-2016
In 2016, pustii pasionatii de sportul alb au la dispozitie evenimente in locatii variate


Pe toti copiii iubitori de tenis ii asteapta 
un sezon de poveste in Tenis10. Evenimente de top, locatii frumoase si variate, noi turnee peste granite, premii diversificate si pusti dornici de a-si imbunatati palmaresul sunt principalele atractivitati ale sezonului de tenis 2016.
 
Peste 200 de turnee in toata tara, dar si peste granite se vor desfasura in cel de-al 7-lea sezon al circuitului destinat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, coordonat de MPG. Printre cele mai importante evenimente care ii asteapta pe pustii din toata tara sa isi etaleze indemanarea si talentul, mentionam: 7 turnee Platinum la Brasov, Cluj, Focsani, Mamaia, Oradea, Bucuresti, Pitesti; Winter Series Little Stars, in luna aprilie; Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfasurat in aproape 18 orase in luna mai; Circuitul Super10, in Bucuresti, Iasi, Albena; Masters Bistrita.
 
Un aspect important de subliniat este ca invitatia la Winter Series Little Stars este deschisa tuturor copiilor care au castigat minim un turneu in perioada noiembrie 2015 – martie 2016 si care sunt inca eligibili sa participe in sistemul Tenis10.
 
In decembrie, toti pustii care au castigat cel putin un turneu in perioada aprilie-octombrie 2016 sunt asteptati sa se dueleze la cea de a 7-a editie a Turneului Campionilor.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitelor de tenis pentru amatori, va invitam sa vizitati paginile oficiale www.tenispartener.ro si www.tenis10.ro, dar si cele de Facebook Tenis Partener si Tenis10.

Va asteptam cu drag!