Loading...




Gold de succes la Nitech Sport Club

26-01-2016
Campioni au fost Antonio Anghel, Mario Dobre David Daraban
 
Pentru ca pasiunea pentru tenis nu are limite, cand afara erau sub -10 grade, copiii au venit plini de zambete la primul turneu Gold al sezonului 7 Tenis10. Si daca la final si copiii si parintii au fost multumiti, inseamna ca totul a fost bine. Asa s-a intamplat la Cupa Nitech prezentata de Regina Maria, competitie desfasurata in weekendul 23-24 ianuarie la Nitech Sport Club, din Bucuresti.
 
La Rosu confruntarea finala a avut loc intre Antonio Matei Anghel si Pavel Rotaru. S-a impus Antonio, cu 10-4, dupa ce tot el castigase si confruntarea din grupa cu Pavel, scor 7 la 4. In finala mica s-au intalnit Vlad Gaitarau si Cristina Mitran. Cristina a reusit sa prinda podiumul dupa ce a castiga cu 10 la 5 in fata lui Vlad.
La Portocaliu am asistat la o finala intre foi cvolegi de antrenament: Mario Cristian Dobre si Tudor Tarta-Arsene, castigata de primul, cu scorul de 7-3. Mario se afla intr-o forma foarte buna, terminand anul 2015 cu o victorie si incepand anul 2016 cu alte trei titluri. ca si la nivelul Rosu, o fata si-a facut loc printre baieti si a urcat pe ultima treapta a podiumului, Eva Ciolan invingand in finala mica pe Stefan Nechita cu 7 la 3.
 
Cea mai disputata finala a fost cea de la Verde. Protagonistii, David Daraban si Luca Antonio Crainea au jucat foarte frumos si au intors scorul cand in favoarea unuia, cand in favoarea celuilalt. In cele din urma, victoria i-a revenit lui David, cu10 la 8. La fel de frumos a fost si meciul disputat pentru locul trei intre Alex Bucaru si Tiberiu Nechita. Alex s-a concentrant mai mult in "prelungiri" si a invins cu 11 la 9.
 
Fiecare mic tenismen a primit cadouri din partea clubului, iar cei clasati pe primele 3 locuri au fost recompensati si cu cate un voucher de 100 de lei, pentru servicii medicale, valabil in "Reteaua Privata de Sanatate - Regina Maria". Andrei Pana a fost norocosul castigator al tombolei pentru un voucher similar, in valoare de 300 de lei.

O galerie foto deosebita puteti gasi aici.
 
Felicitari tuturor participantilor si meciuri frumoase in continuare!