Loading...




Paul Popoaca si Madalina Grozavu laureatii Cupei TSO

26-11-2015
Competitia s-a desfasurat la Tennis School Otopeni, pe 21 noiembrie
 
A fost un final de saptamana de senzatie pentru toti participantii la  Cupa TSO, care s-a desfasurat pe 21 noiembrie, la Tennis School Otopeni!
 
Aroape 30 de copii, insotiti de parinti si antrenori, au dat curs invitatiei si s-au bucurat de meciuri frumoase, dar si de relaxare si distractie. Partidele au fost intense, pline de energie, fiind organizate probe de Rosu si Portocaliu.
 
La nivelul Rosu, finala a fost adjudecata de Mircea Popoaca, scor 12-10, dupa un meci frumos impotriva surorii sale, Claudia, dupa ce in semifinala aceasta trecuse de un alt membru al familiei Popoaca, fratele sau Paul, invingandu-l cu 11-9. 
 
Titlul de campioana de Portocaliu i-a revenit Madalinei Grozavu, care a reusit un parcurs excelent in competitie, cu o singura infrangere in grupe, la Mihnea Georgescu, pe care l-a invins insa atunci cand a contat mai mult, in ultimul act, cu 8-4.
 
Rezultatele detaliate ale turneului, impreuna cu o galerie foto, pot fi accesate aici. O frumoasa prezentare multimedia a turneului poate fi consultata aici.
 
Va multumim pentru participare, pentru sustinere si incurajari si ii felicitam pe toti copiii pentru reusite si pentru meciurile frumoase!