Loading...




Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, ultimul turneu Platinum al sezonului

28-09-2015
11 octombrie, la Tenis Club AS Pitesti
 

Ultimul turneu Platinum al anului, inaintea inceperii sezonului acoperit, se va desfasura la Pitesti, pe cocheta baza a Tenis Club AS din localitate.

Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy se va organiza pentru toate cele trei niveluri: rosu, portocaliu si verde. Ii invitam pe toti cei care doresc sa imbine o iesire afara din oras cu o plimbare in frumosul complex sportiv din Bascov cu pasiunea pentru tenis, sa se inscrie la acest turneu pana miercuri, 7 octombrie ora 20:00. Pentru a va inregistra, dati un click aici.
 
Aproximativ 70 sunt asteptati sa intre in joc si sa lupte pentru tilurile puse in joc la un turneu Platinum din cadrul Circuitului Tenis10. Mentionam ca turneu se va desfasura indiferent de vreme, clubul dispunand de terenuri acoperite.
 
Bucovina, in calitate de sponsor oficial al turneului, va oferi apa numai buna pentru sustinerea efortului si premiile turneului. Alaturi de Tenis10 sunt sponsorii oficiali: Plafar, Poieni si Reteaua de Sanatate Regina Maria, Abbara, Wilson si Head, iar magazinul oficial este Tennis Warehouse Europe.
 
Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alaturi de pusti si ii va incuraja sa demonstreze cata pasiune exista pentru tenis. Turneul din Pitetsi este sustinut de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Sportnews, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sportpici.ro, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity.ro si Edu-News.ro.
 
Va asteptam pe toti cu sport si distractie!