Loading...




Urmeaza Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy

22-09-2015
Traditionalul turneu Platinum din Bucuresti se va desfasura in Herastrau in 27 septembrie

Ca intotdeauna, spre finalul sezonului de vara vine turneul Platinum din Bucuresti. Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy se va desfasura duminica, 27 septembrie, la Academia de Tenis Herastrau din Soseaua Nordului 7-9.
 
Ii invitam pe toti cei care doresc sa imbine o plimbare in parc cu pasiunea pentru tenis, sa se inscrie la acest turneu pana miercuri, 23 septembrie ora 20:00. Pentru a va inregistra, dati un click aici.
 
Aproximativ 70 sunt asteptati sa intre in joc si sa lupte pentru tilurile de la nivelurile Rosu, Portocaliu si Verde de la acest traditional turneu Platinum din cadrul Circuitului Tenis10.
 
Bucovina, in calitate de sponsor oficial al turneului, va oferi apa numai buna pentru sustinerea efortului si premiile turneului. Alaturi de Tenis10 sunt sponsorii oficiali: Plafar, Poieni si Reteaua de Sanatate Regina Maria, Abbara, Wilson si Head, iar magazinul oficial este Tennis Warehouse Europe.
 
Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului Tenis10, va fi alaturi de pusti si ii va incuraja sa demonstreze cata pasiune exista pentru tenis. Turneul din Herastrau este sustinut de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Sportnews, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sportpici.ro, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity.ro si Edu-News.ro.
 
Va asteptam pe toti cu sport si distractie!