Loading...




Super10 Cup revine la Iasi

25-06-2015
Tenis Club Leo va organiza a 2-a editie a acestui turneu
Dupa succesul de la Bucuresti, un nou turneu Super10 se va organiza la Tenis Club Leo din Iasi intre 3 si 5 iulie.
 
Fata de celelalte turnee din calendarul Tenis10, de aceasta data, baietii si fetele de la verde vor juca separat, sistemul de scor va fi cu seturi, se va organiza si proba de dublu.
 
Cele mentionate se adreseaza jucatorilor de nivel verde care vor fi impartiti in cate 4 grupe de baieti si 4 grupe de fete, jucand fiecare cu fiecare. In functie de numarul de inscrieri, meciurile vor consta intr-un set normal sau un set scurt. Castigatorii grupelor vor juca duminica semifinalele, iar ceilalti participanti vor fi inclusi intr-un turneu Tenis10 obisnuit. Tot duminica se va organiza un turneu Tenis10 obisnuit si pentru nivelurile rosu si portocaliu. In dupa amiaza zilei de sambata se va organiza proba de dublu la care se pot inscrie oricare 2 copii.
 
Jucatorii care ocupa primele 3 locuri la nivelul verde (atat la baieti, cat si la fete) vor fi premiati cu materiale sportive.
 
Mai multe detalii despre aceasta competitie puteti citi aici. Taxa de participare la nivelul verde este de 20 de euro. Taxa de participare la nivelurile rosu si portocaliu este de 10 euro.
 
Va asteptam sa derulam impreuna aceasta noua experienta!