Loading...




6 locuri de aventura pentru copii si parinti!

24-06-2015
Ce ar fi sa ne luam avant si sa facem o mica escapada alaturi de copiii nostri in weekend-urile frumoase ce vor urma? Miscarea in aer liber si amuzamentul alaturi de cei dragi sunt adevaratii inamicii ai stresului si oboselii pe care le acumulam in timpul saptamanii.
 
Iata de ce locurile de distractii de langa Bucuresti sunt cea mai buna varianta de recreere atunci cand nu putem pleca intr-un weekend la munte sau la mare si mai avem de asteptat pana la vacanta. In plus, iesitul din casa ne salveaza copilul de interminabilele ore in fata calculatorului.
 
O parte minunata a locurilor de distractii in aer liber este ca ne imping sa ne invioram putin spiritul de aventura si sa ne ajutam copiii sa capete curaj si incredere in fortele proprii. Nu e de neglijat nici faptul ca astfel de activitati mai inlatura din efectele sedentarismului meseriilor moderne. 
 
Haideti sa vedem impreuna care sunt locurile unde ne asteapta cele mai amuzante provocari!
 
Ferma Animalelor
Va e dor de vacantele petrecute la bunici? La numai 4,5 km de Cora Pantelimon, veti gasi un loc ce va va parea familiar de la prima vizita. Pe o suprafata totala de peste 2,5 de hectare puteti vedea toate animalele din ograda bunicilor, cei mici pot face echitatie, se pot plimba cu poneii si se pot juca in spatii dedicate in deplina siguranta.
Daca va prinde ora pranzului, puteti lua masa la "Capritele Pofticioase", restaurantul fermei.
 
Zborul cu balonul
Iata ceva cu adevarat inedit: sa plutesti peste campii in balonul cu aer cald! Daca zburati prima data, veti primi si diploma pentru curajul mobilizat de care dati dovada. Preturile acestei minunate experiente variaza in functie de numarul de persoane, de la 150 de euro de persoana pana la 200 de euro. In general, pretul total al unui zbor se imparte la numarul de persoane care calatoresc in balon. Mai multe detalii gasiti pe balonro.ro sau inair.ro
 
Divertiland Aqua Park
Tobogane cu apa, piscina cu valuri, locuri de joaca pentru cei mici, restaurante si magazine. Ce poate fi mai placut pentru o zi de weekend?! Parcul se afla aproape de zona comerciala Militari din Capitala. Pretul unui bilet de intrare pentru adulti si copii sub 1,20 m este de 50 de lei in cursul saptamanii si 80 de lei in weekend. Studentii platesc 40 de lei in cursul saptamanii si 70 de lei in weekend. 
 
Edenland
Edenland se afla la 20 de km de Bucuresti, pe str. Cantonului, Balotesti. Cei mari si cei mici pot face trasee in copaci, tir cu arcul, juca ping pong, paintball, eden jump si multe altele. Veti putea chiar sa inchiriati o casuta in copac pentru patru persoane. Accesul cu bauturi si mancare din afara parcului este interzis conform regulamentului. Mai multe detalii gasiti la edenland.ro
 
Aventura Parc Comana
Cei care vor sa simta adrenalina au toate motivele sa vina la Comana, aflata la 35 km de Bucuresti! Curajosii pot trece cu tiroliana peste lac sau pot face escalada pe pereti. Daca vreti un moment de liniste, va puteti plimba cu barca, bicicleta sau trasura, oprindu-va sa luati pranzul la restaurantele din zona de pe malul apei.
Tarifele variaza intre 10 lei o trecere cu tiroliana peste lac si 120 de lei o plimbare cu trasura. Aici sunt si locuri de cazare daca doriti sa ramaneti peste noapte.
 
Artha Park
La 30 km de Capitala, la intrarea in Snagov Sat, dupa satul Ghermanesti, se gaseste Artha Park un loc in care puteti face off road cu bicicletele. Alte optiuni: golf, picnic, plimbare cu caiacul, echitatie. Gasiti si loc de joaca pentru copii, o terasa, zona de lounge, dar si foisoare. Pentru o plimbare cu bicicleta personala tariful este de 20 de lei pentru 2 ore sau 35 de lei pe zi, iar inchirierea unui caiac pentru o persoana este 25 de lei pe ora.
 
Orice optiune veti alege, nu uitati sa va ingrijiti de hidratarea corpului vostru. Miscarea si hidratarea sunt prietenii cei mai buni ai sanatatii. Din dragoste pentru copii, Bebe Bucovina a creat o cutiuta cu robinet din care copilul isi poate umple singur sticluta de calatorie si poate porni in marea aventura!