Loading...




Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy aduce soarele la Cluj

24-06-2015
O zi perfecta pentru tenis Dupa o saptamana ploiasa la Cluj Napoca, duminica vremea a fost pefecta pentru tenis la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy. Copiii au venit la turneu plini de energie si co o mare dorinta de a juca tenis.

Toate cele trei niveluri au inceput in la ora 10:00 cand toti participatii s-au adunat pentru a face incalzirea. Dupa traditionala poza de grupa, au inceput meciurile care s-au dovedit a fi pline de energie, lovituri frumoase, reveniri spectaculoase si sutineri din partea parintilor si antrenorilor.

La nivelul rosu, Ianis Contiu a trecut in finala de Matei Crisan cu 75. Dorka Petroczki a castigat medalia de aur invingand in ultimul act pe colega ei, Jank Orban cu 10-6. In semifinale Dorka a castiga cel mai lung meci al turneului, castigand cu 14 la 12 in fata lui Alex Mihalache. Nicolae Tuturuga si-a trecut in palmares primul sau titlu la nivelul verde din vara 2015 adjudecandu-si astfel invitatia la Turneul Campionilor din decembrie. In finala, el a trecut cu 10-2 10-4 de un alt component al echipei de la Odorheiu Secuiesc, Balla Balint.

Momente ale Cupei Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy pot fi revazut in galeria foto a evenimentului disponibila printr-un click aici.