Loading...




Clujul, gazda turneului Cupa Banca Transilvania sustinuta de Itsy Bitsy

27-05-2015
Ultima zi de inscriere la al doilea turneu Platinum al anului 
 
In weekend-ul acesta, 30-31 mai, se va desfasura la Cluj Napoca al doilea turneu Platinum al anului: Cupa Banca Transilvania sustinuta de Itsy Bitsy. Vor fi doua zile pline de tenis, iar pe teren sunt asteptati in jur de 50 de copii nerabdatori sa isi arate talentul!
 
Cele 12 terenuri ale Winners Tennis Club, localizate in Parcul Rozelor, asteapta sa gazduiasca meciurile celor mici din Tenis10, ce vor fi urmariti din tribune de cei mai buni jucatori de la Platinumul Tenis Partener, de parinti, bunici, antrenori si multi alti sustinatori.
 
Pe 30 mai, sambata, se va da startul turneului si se vor disputa meciurile din grupa, iar duminica se va disputa tabloul eliminatoriu. La nivelul Verde participantii vor fi impartiti pe baieti si fete, iar sistemul de scor vizeaza seturi scurte. Nivelurile Rosu si Portocaliu vor juca in mod traditional duminica. 
Inscrierile la Platinumul din Cluj Napoca se inchid astazi la ora 20:00 si se fac online pe: http://www.tenis10.ro/ro/competitii/detalii-turneu/id/930/cupa-banca-transilvania-sustinuta-de-itsy-bitsy.html
 
Va reamintim ca toti finalistii de la verde vor fi invitati sa participe la turneul Masters de la Bistrita din 18-20 septembrie. Finalistii de la Masters vor primi recomandarea noastra in cazul in care vor dori sa participe la Champions Bowl!
 
Baloanele, surprizele si cadourile nu vor lipsi de la acest turneu din Cluj Napoca, iar echipa Tenis10 si echipa Winners Tennis Club va asteapta cu drag.