Loading...




Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy - Brasov, primul Platinum al anului

27-05-2015
Meciuri pline de dinamism la Brasov, cu jucatori dornici de victorii

Peste 40 de copii au participat pe 16 mai la primul turneu Platinum al anului. Aerul de munte de la Brasov i-a insufletit pe copiii participanti la Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy, care au dat totul pe teren dovedind ca pot juca niste meciuri de tenis frumoase.
 
Ianis Contiu, un “veteran” al nivelului Rosu, a castigat cea de a opta medalie, invingand-o in finala pe Olivia Nagy, dupa ce in faza grupelor a fost singurul meci in care fusese batut. Darius Bolfa din Toplita a reconfirmat la nivelul Portocaliu forma buna in care se afla si faptul ca ii place sa castige la Brasov. Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy a fost al treilea concurs castigat in orasul de la poalele Tampei si al patrulea in cariera sa de tenisman. Scorul din finala impotriva brasoveanului Cezar Bentzel a fost 10-5.

Nivelul Verde a facut parte din Circuitul Super10 care se va finaliza cu Mastersul de la Bistrita si s-a jucat separat pentru baieti si fete. Meciurile au fost foarte disputate, iar copiii au aratat ca sunt dornici sa adune cat mai multe victorii. In semifinale si finale s-a jucat un set scurt pana la 4. Cosmin Istrate a reusit sa-si adjudece fara probleme titlul la baieti. In finala l-a invins pe  Nikolai Cirma, cu 4-0. Si parca pentru a merge in tandem, acelasi scor s-a inregistrat si in finala fetelor. Dupa 9-2 pentru Andreea Nole in meciul din sferturile tabloului eliminatoriu, Alya a revenit spectaculos si s-a dezlantuit, iar pana in finala nu a mai pierdut niciun joc.

Desi a pierdut finala, Anca Sauciuc, alaturi de Alya Abbas, Nikolai Cirma si Cosmin Istrate, si-au aigurat deja locurile pentru Mastersul de la Bistrita.

Ii felicitam pe toti participantii si ii asteptam la Platinum Cluj Napoca!