Loading...




Irina Begu nominalizata pentru Fed Cup Heart Award

26-03-2015
Echipa Tenis10 va indeamna sa o sustineti pe Irina cu un vot! Irina Begu, una dintre ambasadoarele Circuitului Tenis10,  a fost nominalizata intre jucatoarele care isi disputa Fed Cup Heart Award. Pentru meciurile care vizeaza castigarea acestui distins premiu sunt nominalizati jucatorii care isi reprezinta tara cu distinctie si care, prin spiritul lor de echipa, fair-play si angajamentul demonstrate in intalnirile de Fed Cup, evidentiaza cel mai bine aceasta prestigioasa competitie internationala.

Irina Begu a fost nominalizata in urma intalnirii dintre Romania si Spania. Dupa ce sambata, 21 martie a.c., Irina a fost napadita de emotii si a pierdut in fata jucatoarei Garbine Muguruza, ea si-a revenit a doua zi aducand punctul egalizator pentru tara noastra. In doar o jumatate de ora, Irina a intrat pe teren si pentru meciul decisiv de dublu, alaturi de Monica Niculescu. Desi au pierdut primul set, s-au mobilizat si, sustinute energic de public, au castigat urmatoarele doua seturi si astfel au dus Romania in Grupa Mondiala II, pentru prima data in istorie. In weekendul 18-19 aprilie a.c., echipa nationala a fetelor isi va juca sansa de a ajunge in Grupa Mondiala I a Fed Cup in 2016.

Juriul Fed Cup Heart Award este format din 7 nume cunoscute pe scena internationala:  Francesco Ricci Bitti (ITA), Presedintele ITF, Sabine Appelmans (BEL), fosta jucatoare/capitan de Fed Cup;  Mercedes Paz (ARG), fosta jucatoare de Fed Cup, Craig Gabriel (AUS), jurnalist international,  Sandra Harwitt (USA), jurnalist international, Corinne Dubreuil (FRA), fotograf international, Ray Giubilo (ITA), fotograf international.

In 2014, in urma evolutiei din grupa Euro-africana, Simona Halep o alta prietena a super piticilor din Tenis10 a castigat acest premiu ca rezultate al numeroaselor voturi primite de la suporteri.

Mai multe detalii despre intalnirea dintre Romania si Spania desfasura la Galati in 7-8 februarie 2015 puteti gasi aici. Totodata, alte informatii despre evolutia Irinei in intalnirile de Fed Cup puteti consulta aici.

Votul suporterilor pentru castigarea acestui premiu va incepe pe data de 30 martie a.c. pe site-ul competitiei ITF, www.fedcup.com. Asadar, va invitam pe toti membrii Tenis10 si pe parinti sa o voteze pe sustinatoarea lor.

Hai, Irina!