Loading...




Retailerul american Running Warehouse s-a lansat in Europa

24-03-2015
Pasionatii de alergare pot beneficia de oferte speciale la comenzile online

Sports Warehouse GmbH cu sediul in Schutterwald, Germania, a anuntat lansarea Running Warehouse Europe in aceasta saptamana. La doar 7 ani de la debutul de succes al Tennis Warehouse Europe, un al doilea sport, alergarea, se adauga acum in portofoliul sau european odata cu lansarea platformei online a website-ului: "Running Warehouse Europe".
 
In SUA, Running Warehouse este deja cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante magazine online de specialitate. Odata cu extinderea zilnica a bazei de date a clientilor din toata lumea, care faceau cumparaturi si utilizau site-ul american, Sports Warehouse a decis ca este momentul potrivit sa isi mareasca planul de afaceri si sa se lanseze si in Europa.
 
Folosind aceeasi reteta, pasiunea si concentrarea orientate catre cei mai activi consumatori, Running Warehouse Europe ofera in primul rand o selectie foarte mare de marci si produse pentru iubitorii de alergare, cu un nivel de top al serviciilor oferite clientilor in toate cele 5 limbi straine accesibile pe site.
 
"Suntem foarte incantati sa anuntam ca Running Warehouse Europeeste acum functional! Acest site a fost conceput special pentru atletul european care este in cautarea unui continut bogat, comentarii utile si o gama larga de produse destinate alergarii cu marci si oferte unice. Cu toata atentia orientata catre oferirea de servicii cat mai bune clientilor, scopul nostru este de a crea cea mai buna experienta de shopping tuturor alergatorilor, indiferent de locul in care se afla in Europa", a declarat Christian Singer, directorul general al Sports Warehouse.
 
In afara de pantofi si imbracaminte pentru alergare, consumatorii vor putea gasi o gama larga de produse de nutritie, sisteme de hidratare, aparate electronice, precum si imbracaminte speciala menita sa sporeasca confortul fizic pe durata practicarii sportului, dar si alte accesorii. De la alergatorul obisnuit pana la cel de cursa lunga, de la atletii care practica sporturi recreationale pana la triatleti, toti cei care se bucura de alergare si sport pot accesa acum Running Warehouse Europe atunci cand vor sa caute si sa cumpere produsele sportive potrivite nevoilor lor.
 
Running Warehouse Europeeste divizia europeana a Running Warehouse din Statele Unite ale Americii (SUA). Cu peste 30 de branduri, oferte exclusive, transport maritim de zi, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 de € pentru clientii romani, cu perioada de returnare a produselor in 30 zile pentru transportul maritim, cu garantia pretului redus si un website si un serviciu pentru clienti disponibil in 5 limbi straine, Running Warehouse Europeofera o experienta de shopping unica pentru toti alergatorii pasionati. Site-ul poate fi accesat la urmatorul link: www.runningwarehouse.eu.
 
Saptamana trecuta, MPG a anuntat incheierea unui parteneriat cu Tennis Warehouse Europe pentru ca membrii comunitatilor sale sportive sa poata avea acces la produse de tenis si oferte speciale pentru cumparaturile online initiate din paginile: Tenis Partener si Tenis10.