Loading...




Ultimele bilete la Winter Series Little Stars

23-03-2015
In weekendul 28-29 martie la Bucuresti, Craiova, Simleul Silvaniei si Ploiesti

Nu ai primit inca invitatia si vrei sa participi si tu la Winter Series Little Stars 2015? Mai ai o sansa daca vei castiga unul din turneele de la Bucuresti (Cupa AMG, Cupa Regie), Craiova (Cupa Craiova), Simleul Silvaniei (Cupa Pro Tenis) sau Ploiesti (Cupa Drive) din weekendul 28-29 martie. Inscrierile sunt deschise pana miercuri, orele 20:00.

Pana acum, peste 100 de copii au primit invitatia de participare la a 2-a editie a Winter Series Little Stars, turneul care ii reuneste pe toti campionii din sezonul jucat pe teren acoperit, in intervalul noiembrie 2014 – martie 2015. Cu zambetul pe buze, cei mai in forma tenismeni in devenire se vor confrunta pe zgura terenurilor de la Baza Voinicelul din Capitala.
 
Iti reamintim ca turneul se va desfasura dupa urmatorul program:
- Rosu si Portocaliu: sambata, 4 aprilie, nu iniante de orele 11:00
- Verde: duminica, 5 aprilie, nu inainte de orele 11:00
Mai mult detalii despre program vor fi disponibile pe site incepand cu  data de 31 martie. Toti cei care au primit deja invitatia la eveniment sunt rugati sa confirme participarea pana la data de 25 martie, pe adresa de email tenis10@mpg.com.ro
 
Profita de ultimele sanse de a castiga un turneu Tenis10 din actualul sezon, pentru a te putea alatura campionilor Little Stars!