Loading...




A fost Cupa GSTC Bistrita

24-02-2015
Primul turneu din 2015, gazduit de clubul bistritean

Sambata, 21 februarie, Grand Slam Tennis Club, din Bistrita, a fost gazda unui turneu reusit, apreciat atat de copiii participanti, cat si de insotitorii acestora. Inedit a fost faptul ca un numar important din jucatorii inscrisi a evoluat in premiera la un turneu Tenis10.  
Astfel, la Portocaliu campioana a devenit Bianca Beican, dupa o finala in care l-a invins, cu 10 – 6, pe Mihai Horatiu Carbune. Ambii protagonisti ai finalei au bifat prima participare in Tenis10, iar pentru Bianca titlul castigat cu aceasta ocazie este un fapt remarcabil.  
Proba de Verde a turneului a fost castigata de Carla Cucoli, care s-a impus in ultimul act in fata Giuliei Butnariu, cu 10 – 8. Astfel, la cea de-a noua sa participare intr-o cupa Tenis10, Carla a reusit marea performanta: castigarea titlului de campioana.

Imaginile de la eveniment, grupate intr-o galerie foto, pot fi accesate aici.

Campioanele competitiei sunt asteptate, in 4 - 5 aprilie, la Bucuresti, la Winter Series Little Stars, turneu dedicat tuturor campionilor turneelor din sezonul acoperit (noiembrie 2014 - martie 2015).