Loading...




Buzaul a gazduit primul sau turneu din 2015

27-01-2015
In 24 ianuarie, la Ten Club Tenis Sambata – 24 ianuarie a fost o zi speciala pentru micii pasionati de tenis din zona Buzaului, odata cu desfasurarea, la Ten Club Tenis (Baza Sportiva Club Yenki), a turneului Gold, sub titulatura Cupa TCT. A fost primul turneu Tenis10 organizat la Buzau in 2015, evenimentul adunand la start 15 participanti pentru cele doua probe pregatite: Portocaliu si Verde. 

Mai putin obisnuit pentru Tenis10, la Portocaliu primii doi clasati in grupa au jucat pentru locurile 1-4, iar ultimii doi, pentru locurile 5-8, rezultand in final un clasament de la 1 la 8. Astfel lupta s-a dat intre Rares Rugina si Sergiu Urzica, finala probei fiind castigata de Rares, scor 10-4. In semifinale Rares il invinsese pe Tudor Grigorescu, in timp ce Sergiu trecuse de Iulian Hamza. 
 
La Verde totul s-a transat in grupa, intre cei 7 participanti. Campion a devenit Vlad Popescu, ce a reusit victorii pe linie, in timp ce vicecampion a terminat Radu Valentin Filipache, ce a bifat 5 victorii si o infrangere. Pe locul 3 s-a clasat Andreea Mihaela Apostu, jucatoare ce a reusit 3 victorii si 3 infrangeri.

Urmatorul turneu din 2015 ce va avea loc la Buzau este programat pe 1 martie, momentul fiind unul aniversar: 5 ani de la infiintarea clubului - gazda. 
La Multi Ani, Ten Club Tenis!