Loading...




Copiii prind din nou bucuria de a juca tenis si in 2015

23-01-2015
Luca Crainea, Alexandr Marinov si Mihnea Preda - Campionii de la Cupa TC Prim In 17-18 ianuarie, proaspat reveniti pe terenurile de tenis dupa mini vacanta de sarbatori, copiii s-au intrecut intr-un frumos turneu organizat de TC Prim. Experienta lor a fost cu atat mai interesanta datorita faptului ca au participat si 4 jucatori din Republica Moldova, unul dintre ei reusind chiar sa se impuna la nivelul portocaliu.

Finala de la nivelul rosu a fost cea mai disputata, Luca Crainea reusind sa-si adjudece al doilea titlul consecutiv invingandu-l intr-un meci dramatic pe Vlad Dumitru cu 10-9. La portocaliu, Alexandr Marinov s-a impus cu 7-5 in fata lui Matei Mocuta, pe locul 3 clasandu-se Alexandra Corina Dumitrescu ce a trecut cu 7-4 de David Dima in finala mica. Cel mai categoric rezultat din finala s-a inregistrat la verde unde Mihnea Preda a trecut fara drept de apel de Stefan Lazar cu 7-0.

Urmatoarele turnee la care inscrierile sunt deschise sunt programate la Academia de Tenis Enache (Bucuresti), Elite Tenis Club (Pantelimon), Albesti (langa Sighisoara) si la clubul de tenis 4Life din Cluj Napoca.

Nu uitati ca toti castigatorii turneelor din perioada noiembrie 2014 - martie 2015 vor fi invitati sa participe la Winter Series Little Stars din 4-5 aprilie din Bucuresti.

Felicitari tuturor copiilor si mult succes in continuare!