Loading...




Te asteptam la Turneul Campionilor!

20-11-2014
In 13-14 decembrie, la CS Dinamo Bucuresti

Se apropie cu pasi repezi cea de-a 5-a editie a Turneului Campionilor Tenis10, in mod traditional organizat la jumatatea ultimei luni din an. Pe 13-14 decembrie, te asteptam sa ne bucuram impreuna de acest eveniment in aceeasi locatie: CS Dinamo Bucuresti! Sustine activitatea sportiva a copiilor si a familiei si ne sprijina cu promovarea Itsy Bitsy FM, partenerul media principal al evenimentului.

Invitatiile pentru campioni au fost deja trimise, data – limita pentru confirmarea/ infirmarea participarii fiind 26 noiembrie.
Au fost invitati sa participe toti jucatorii din comunitatea Tenis10 care au fost campioni (au castigat cel putin un turneu) din circuitul Tenis10, in calendarul de vara 2014 (intervalul aprilie – octombrie), indiferent de culoarea la care activeaza in momentul desfasurarii turneului. Participantii trebuie sa respecte criteriul de varsta corespunzator categoriei la care trebuie sa joace (Rosu - cel mult 8 ani, Portocaliu - cel mult 9 ani, Verde - cel mult 10 ani, impliniti in 2014).
 
Pentru jucatorii din provincie, Tenis10 a realizat si doua parteneriate, cu Hello Hotels si cu Hotel Est, ce includ preturi promotionale la cazare. Mai multe detalii gasiti in factsheet-ul ce poate fi accesat aici.  
 
Te asteptam sa confirmi si iti dorim mult succes in competitie!