Loading...




Ultimul Platinum al anului

14-10-2014
Gazduit de Tenis Club AS Pitesti, in 12 octombrie

Unul din cele mai reusite turnee Tenis10 din 2014 a avut loc duminica – 12 octombrie, la Tenis Club AS Pitesti. Astfel, la final de sezon, 50 de copii au luptat pentru cele 3 medalii de campion de Platinum, puse in joc la Cupa Regina Maria sustinuta de Itsy Bitsy si au facut-o in stil mare, demn de un turneu de Grand Slam.

La Rosu am avut o finala cu suspans, intre Stefan Badita si Andrada Ekaterina Komarov. Schimburile de mingi spectaculoase, lungi si cu multa tensiune, au facut ca parintii si antrenorii celor doi sa urmareasca meciul cu sufletul la gura. S-a impus Stefan, cu 10-9, iar Andrada a ratat astfel la limita un alt titlu la Platinum, dupa cel pierdut la Brasov. Medalia de bronz a fost castigata de Stefan Haita care a trecut cu 10-3 de Anda Ion.
La Portocaliu, desi a inceput timid grupa, cu o victorie si doua infrangeri, in fazele superioare Yannick Alexandrescu a jucat fara greseala, iar in finala s-a impus lejer, cu 10-5, in fata lui Matei Lucian Seciu. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Andreea Valentina Nole care l-a invins cu 10-6 pe Victor Dumitru.
David Carteputreda a inceput sezonul castigand Platinum Mamaia (Cupa Bucovina sustinuta de Itsy Bitsy) la Portocaliu, si l-a inchis cu un titlu de campion la Platinum Pitesti, insa la Verde, dupa ce in turneul similar de la Brasov a facut finala. Desi in grupa David a inregistrat si doua esecuri, ulterior s-a descurcat foarte bine, iar in finala contra lui Fabio Andrea Voicu s-a impus cu 10-5. Ioan Ispasescu a reusit sa-l invinga in finala mica pe Cosmin Istrate, unul din reprezentantii frumoasei echipe din Mioveni.
 
Toti participantii la competitie au primit, din partea Retelei Private de Sanatate Regina Maria, cate un tricou si o manseta branduite cu numele sponsorului.
Pentru ca un Platinum este intotdeauna special, directorul de turneu, Gabriel Sandulescu, a acordat si urmatoarele premii speciale:
● „Cel mai tanar participant”: Ianis Nita
● „Cel mai tehnic jucator”: Andreea Valentina Nole
● „Premiul fair-play”: Andrada Komarov
 
Mingea cu semantura Simonei Halep, acordata la festivitatea de premiere la care au participat aproximativ 40 de copii, a fost castigata de Alexandra Damaschin, din Campulung.
 
Dupa un sezon outdoor superb, care i-a motivat pe toti micii jucatori din Tenis10 sa se pregateasca exemplar pentru un titlu suprem, indiferent de nivelul de joc, urmeaza in decembrie Turneul Campionilor, iar din noiembrie debuteaza sezonul pe teren acoperit. 
 
Fiti pe faza! In curand calendarul Winter Series va fi publicat pe site!