Loading...




Cupa DentEstet sustinuta de Itsy Bitsy, in weekend, in Herastrau

01-09-2014
Se redeschide seria turneelor Platinum la care fiecare copil are sansa de a castiga o minge cu semnatura Simonei Halep
Unul dintre cele mai asteptate turnee Tenis 10 din intreg calendarul sta sa inceapa. La Platinumul Cupa DentEstet sustinuta de Itsy Bitsy din 6-7 septembrie inscrierile sunt deschise pana miercuri, 3 septembrie orele 20:00. Parintii care nu si-au inscris inca micutii tenismeni in competitie, mai au inca timp sa o faca.
 
La nivelul verde, turneul se va desfasura cu seturi scurte pana la 4. Tiebreak-ul se va face la scorul de 4 egal. In functie de numarul de inscrieri, sistemul de scor se poate adapta la altceva asemanator. Turneul se va tine in 2 zile. Grupele se vor organiza sambata, nu inainte de orele 15:00, iar tabloul eliminatoriu duminica. Pentru nivelurile rosu si portocaliu se va folosi sistemul traditional de scor cu tiebreak si toate meciurile se vor disputa duminica dimineata.
 
Fiecare copil participant, de la fiecare culoare va primi un voucher Dent Estet in valoare de 170 de lei.
 
La fiecare turneu Platinum, copiii care raman la premiere au sansa de a castiga la tombola o minge cu semnatura Simonei Halep. Mingea este oferita de New Sport Solutions, unic importator/distribuitor pentru Romania al brandului Wilson.
 
Urmatoarele turnee Platinum Tenis 10 sunt la Brasov, Pitesti, Buzau.
 
Va asteptam cu drag!