Loading...




Super 10 Cup Iasi s-a incheiat

01-09-2014
Laureati: Luana Florea - verde simplu fete verde; Francisc Simon - verde simplu baieti. Matei Mogirzan - rosu
A 2-a editie a noului format de joc, Super 10 Cup s-a incheiat duminica. Au fost 3 zile de meciuri frumoase si tenis de calitate care au adus o experienta in plus pentru fiecare copil toti jucand in toate cele 3 zile indiferent daca au castigat sau au pierdut.
 
La Verde s-au disputat in ultima zi semifinalele si finalele. La baieti, s-au calificat doi jucatori din Iasi (Codrin Berea si Radu Paisvant) si doi jucatori din Galati (Francis Simon si David Carteputreda). Francisc, in mare forma in ultima zi de concurs a reusit sa treaca in semifinale de Codrin cu 40 40 si apoi in finala de celalalt iesean, Radu, cu 41 42 si si-a trecut in palmares primul trofeu Super 10. In finala mica tot Galatiul a iesit castigator, David invingandu-l pe Codrin cu 40 41.
 
In proba de simplu fete lupta a fost mai incrancenata. In finala au ajuns Mara Iamandi (Galati) si Luana Georgiana Florea (Dorohoi). Luana s-a dovedit a avea o pregatira fizica foarte buna reusind sa castige ambele meciuri, si semifinala si finala in trei seturi. In semifinala a invins-o pe Ada Tecuta din Galati cu 40 14 40, iar in finala a trecut de cealalata reprezentanta a Galatiului, Mara cu 35 42 40. In finala mica, Ada Tecuta a intrecut-o cu 53 40 pe Teodora Turcanu din Barlad. In probabde consolari s-a impus Alexandra Balan care a trecut in finala de Razvan Andrei cu scorul de 7-4.
 
Nivelul rosu a aliniat 12 copii, unii dintre ei chiar la prima participare. In finala s-au intalnit Matei Mogirzan si Andrei Popa, primul adjudecandu-si primul trofeu chiar la prima participare in Tenis 10 si deja si-a trecut numele pe lista celor care vor fi invitati la sfarsitul anului la Turneul Campionilor din decembrie de la Bucuresti.
 
Rezultatele complete ale turneului pot fi consultate mai jos:
 
 
Felicitari tuturor participantilor si mult succes in continuare!