Loading...




Un nou turneu la CSS Mircea Eliade

13-08-2014
In aceasta saptamana va mai asteptam pe litoral, la Arad si la Sibiu

In urma cu putin timp s-a incheiat un turneu frumos, Cupa ARD - CSS LPS Mircea Eliade organizat pe terenurile liceului sportiv din capitala. Cei mici au fost intampinati cu drag de catre organizatorii care au depus toate eforturile pentru ca turneul sa le placa micilor sportivi.

La rosu, "veteranul" Andrei Stefan Lazar si-a mai trecut un titlu in palmares invingand-ul in finala pe David Guta cu 10-2. Nicole Zanfir continua sirul victoriilor din acest sezon la portocaliu, adjudecandu-si finala la limita, cu 10-8 in fata Patriciei Goina. Rares Ene a reconfirmat la Bucuresti forma buna in care se afla si a castigat al doilea sau titlu din cariera, primul fiind in urma cu o luna, la Ploiesti. In finala, el a dispus de Gabriel Ghetu cu 10-6.

Un nou turneu Cupa ARD-CSS LPS Mircea Eliade se va organiza duminica. Termenul limita de inscriere este astazi la orele 20:00. De asemenea, tot azi se inchid inscrierile si la turneele organizate in Mamaia, Arad, Sibiu si la Dinamo Bucuresti.

Recomandam micilor sportivi ca in perioadele caniculare sa se imbrace in culori deschise, sa poate sapca si sa se hidrateze foarte bine.

Mult succes tuturor!