Loading...




Turneu cu rasunet la Barlad

17-07-2014
Doua nume noi pe lista campionilor din 2014
Sambata 12 iulie, a avut loc la Barlad primul turneu Tenis 10 cu participarea a 25 de copii la toate cele 3 niveluri: rosu, portocaliu si verde. Organizatorii au pus la dispozitia micilor participanti 3 terenuri de tenis in perfecta stare de joc, desi ploile cazute cu o zi in urma au creat ceva probleme. Meciurile au avut o desfasurare palpitanta, micutii luptand pentru fiecare punct, incurajati fiind de pe margine de parinti, bunici si alti suporteri.
 
La rosu, Rares Ghica si-a trecut numele pe lista campionilor din sezonul 2014 dupa ce a trecut in finala cu 7 la 5 de Matei Florescu ce se afla la prima participare.
Nivelul portocaliu nu a adus suprize, "veteranul" Rares Rugina invingand greu in finala cu 10-8 pe Ioana Alexandra Coman aflata, ca si Matei la prima finala disputata.
Cea mai spectaculoasa finala s-a disputat la verde unde Codrin Berea a intalnit-o pe Bianca Maxim. Dupa multe schimburi de mingi aprig disputate, Codrin a fost mai atent si a reusit sa invinga cu scorul de 13 la 11, intrand astfel in posesia invitatiei la Turneul Campionilor.
 
La final, toti concurentii s-au bucurat de diplome si cadouri in dulciuri oferite de sponsori si de primaria municipiului Barlad prin reprezentantii sai, iar primii 3 clasati la fiecare nivel au intrat in posesia mult ravnitelor cupe si medalii.
 
Felicitari tuturor copiilor si organizatorilor si le uram mult succes si in urmatoarea editie din toamna a Cupei Barlad!